Reacties van klanten

 • Hoi Anita,
  De kaartjes zijn zojuist binnengekomen. Wat zijn ze mooi! Je hebt topwerk geleverd!
  Het bedrag is overgemaakt.
  Dank je wel voor de snelle actie,
  Bas, Angelina & Jet
 • Hoi Anita,
  Bedankt voor de prachtige geboortekaartjes, echt super!! We krijgen hele leuke reacties op het kaartje. En ondanks de drukke kerstperiode hadden we de kaartjes donderdag al in huis... Nogmaals dank voor de goede verzorging.
  Groetjes,
  Allard, Aline, Siem en Veera, Culemborg
 • Hoi Anita,
  De kaartjes zijn afgelopen zaterdag met de opa's en oma's hier aangekomen in Noorwegen! Ze zijn erg leuk geworden! We zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij willen graag bedanken voor een prettige en persoonlijke samenwerking en wie weet tot later...
  Heel veel groetjes van Mark, Marije en Tom
 • Hallo Anita,
  Allereerst heel erg bedankt voor de snelle en persoonlijke service! We vonden de kaartjes erg mooi en kregen er ook veel enthousiaste reacties op. In eerste instantie vond ik het wel spannend om zoiets persoonlijks als een geboortekaartje via internet te bestellen, maar vanaf het begin was het contact persoonlijk en de mogelijkheden waren eindeloos.
  Hartelijke groeten,
  Jarco & Mijke, Thom, Hannah & Job
 • Hallo Anita,
  Bedankt voor de mooie geboortekaarten. We krijgen erg veel leuke reacties over de kaarten, omdat deze erg toepasselijk op ons zijn (de boom en onze poes).
  Ik heb zojuist het resterende bedrag naar je overgemaakt en wie weet komen we nog een keertje bij je voor een andere kaart.
  Succes verder met je bedrijf en met het maken van de mooie ontwerpen!
  Groetjes van
  Esther, Willem en natuurlijk Meike, Willemstad
 • Dag Anita,
  Dank voor de prachtige kaartjes en de snelle afhandeling! Wij zijn erg tevreden en krijgen leuke reacties.
  Groeten,
  Fam. Ende
 • Hoi Anita,
  De kaartjes zijn in goede orde aangekomen en alweer verspreid over het hele land. We hebben al vele complimenten gekregen over de naam en vooral ook over het vrolijke kaartje. We verwijzen wel door naar je website!
  Het resterende bedrag is overgemaakt en hierbij heel erg bedankt voor alles!
  Vriendelijke groeten, ook namens Silke,
  Folkert en Maaike
 • Hallo Anita,
  De kaartjes zijn uitgestuurd en we hebben veel positieve reacties op het ontwerp gekregen! Bedankt voor je vlotte service & mooie kaartje!
  Groetjes,
  Baukje en Hans, Wijk bij Duurstede
 • Dag Anita,
  We hebben de kaartjes binnen gekregen en ze zijn vandaag nog op de bus gegaan. Ze zien er erg mooi uit!!! Bedankt!
  Groetjes,
  Rutger en Barbara
 • Hoi Anita,
  In alle consternatie waren we helemaal vergeten om jou te melden dat de kaartjes inderdaad aangekomen waren en dat ze er prachtig uitzien. We krijgen ook veel positieve reacties. We willen je hartelijk bedanken voor de geduldige en creatieve manier waarop je onze wensen hebt vormgegeven!
  Hartelijke groeten,
  Renselotte en Steven, Voorburg
 • Dag Anita,
  Bedankt voor de snelle levering van de geboortekaartjes, ze zijn erg mooi gelukt!
  Vriendelijke groet,
  Henk en Meike, Oosterbeek
 • We hebben ontzettend leuke reacties op het kaartje gekregen. Van mooi, tot bijzonder tot apart. Erg leuk, maar het belangrijkste is dat wij er zelf erg blij mee waren en zijn. Nogmaals bedankt. Jij veel succes met je bedrijf en wie weet tot een volgende keer! Je weet tenslotte nooit wat voor moois het leven ons nog brengt!
  Lieneke, Cas en Sebas, Amsterdam
 • Beste Anita,
  Bedankt voor je inzet en geleverde werk. We hebben veel positieve reacties gehad op het kaartje dus die kun je alvast in je zak steken. Nogmaals bedankt.
  Met vriendelijke groet,
  Hanneke, Jacko en Jette
 • Beste Anita,
  Wij waren erg tevreden over jouw service. Hein was 21 december geboren en wij hebben pas een week later de kaartjes besteld. De volgende dag heb je ze al hier afgeleverd, terwijl het tussen kerst en oud en nieuw viel en de halve wereld dus op z′n gat lag! Daarnaast hadden wij niet van tevoren een proefmodel besteld.
  Charlotte en Reinier, Amsterdam
 • Hoi Anita,
  We hebben de kaartjes donderdag al ontvangen, heel snel dus. Leuk want nu had iedereen het kaartje voor het weekend nog gekregen. We vinden het kaartje in het "echt" heel erg mooi. Ook al veel leuke reacties gehad van mensen. Nog bedankt voor de mooie kaartjes en de snelle afhandeling, bij een volgende baby houden we dit zeker in gedachten.
  Met vriendelijke groeten
  Niels en Ineke, Sneek
 • Hoi Anita,
  We kregen de kaartjes uiteindelijk nog op donderdagavond. Dus dat was fijn. We hebben heel veel positieve reacties gehad op het kaartje! Bedankt en misschien tot een volgende keer.
  Groetjes,
  Myrthe, Lourens en Sophia, Rotterdam
 • De kaartjes zijn zaterdagmiddag om 16.00 uur gebracht en we vinden ze erg mooi geworden, zeker ook de glans over de letters, helemaal goed.
  Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
  Mirelle en Allard, IJsselstein
 • Prachtige kaartjes, en niet nodig om ze nog zelf te vouwen zoals bij veel andere sites. Dus niet eerst nog zelf een avondje vouwen voor ze op de bus konden. Leuke reacties gekregen ook! Alleen het feit dat er nog een extra tak aan de boom zat waar geen naam op stond (we hebben twee kinderen) betekende wel dat iedereen nu denkt dat we zeker voor een derde zullen gaan...
  Groeten,
  Nick, Dorien, Sepp en Tess Kounis
 • Beste Anita,
  We zijn erg blij met de geboortekaartjes en we krijgen leuke reacties!
  Ik vind de Sippa kaartjes origineel en vrolijk. De ontwerpen spraken me meteen aan, en dat had ik niet bij andere ontwerpen. Service en kwaliteit zijn prima.
  Vriendelijke groet,
  Mariska en Rob, Vleuten
 • Beste Anita,
  Middels dit berichtje wil ik je laten weten dat we vele leuke reacties hebben gehad op ons geboortekaartje. Dat hadden we natuurlijk al gedacht maar altijd leuk om te horen. Mochten er in onze omgeving mensen geboortekaartjes nodig hebben dan zal ik ze zeker verwijzen naar Sippa!
  Succes met alles!
  Fréderique & Auke, Wateringen
 • De geboortekaartjes zijn goed aangekomen en inmiddels over de hele wereld verstuurd. Ik krijg er ontzettend veel positieve reacties op, zo van: wat een mooi kaaaaartje!!!
  Heel erg bedankt voor alles en veel succes met je bedrijf.
  Anne, Steven en Caitlyn, Amsterdam
 • Beste Anita,
  We krijgen heel veel leuke reacties op het kaartje, dus bij deze de complimenten aan jou!
  Annemarie en Ronald, Amsterdam
 • Hoi Anita,
  De kaartjes zijn al ontvangen door onze familie, vrienden etc. en het regent hier complimenten. Mensen bellen speciaal op om het even te zeggen. Erg leuk dus. We zijn helemaal tevreden over de goede en snelle manier van communiceren en afhandelen! Hartstikke bedankt voor alles en wie weet kunnen we nog eens samenwerken!
  Groeten,
  Juliëtte en Arend-Peter, Almkerk
 • Beste Anita,
  We hebben de kaartjes gisteren ontvangen. Ze zijn heel erg leuk. We zijn helemaal tevreden. We willen je hierbij heel erg bedanken en wie weet tot de volgende keer.
  Groetjes van Rik, Lisette en Isabel, Hoofddorp
 • Hallo Anita,
  De kaartjes zijn vanochtend bezorgd! Ze zijn heel erg mooi. Bedankt!!
  Aline en Allard, Culemborg